Matúšova zem Matúšova zem
Matúšova zem
Regionális
idegenforgalmi szervezet
Matúšova zem
Mátyusföld
részletes keresés

Tippek az ínyenceknek

Vén Diófa étterem és panzió - Vezekény (Vozokany)

A vezekényi Vén Diófa kellemes környezetben várja vendégeit egy jó ételre és italra a hét minden napján. Az étlapon a nemzetközi specialitások mellett szlovák ínyencségeket is megkóstolhatunk egy jó pohár bor társaságában. Ne hagyják ki ha a környéken járnak! 

Malom Csárda - Tallós (Tomášikovo)

A tallósi malom közvetlen szomszédságában található a Malom Csárda, mely a magyar konyha különlegességeire invitálja a látogatókat. Mesébe illő környezet, kedves kiszolgálás és finom ételek - ez a Malom Csárda. 

Restaurant Pansion Wien - Vízkelet (Čierny Brod)

Vízkeleten található a Wien étterem, amely az osztrák és magyar konyha specialitásait kínálja - egyedülálló kulináris élmény "kis Bécsben", Mátyusföld szívében. A finom ételek mellett szállást is biztosítanak az étterem emeletén található panzióban, amely összesen 21 férőhellyel és két pótággyal rendelkezik. A helyszínhez tartozik egy konferenciaterem is, amely ideális hely az esküvők, találkozók és egyéb, a szeretteink körében tartott ünnepségek számára.

Petrov Grunt (Kosút)

Kósútról Diószeg felé haladva található a Petrov Grunt nevű agroturisztikai terület, ahol egy panzió és egy étterem található, amely ízletes házi ételeket és napi menüt kínál. Az étteremben bent is lehet ülni, valamint a szabadtéri teraszon, ahol a gyerekek is jól érezhetik magukat. Ideális helyszín esküvők, összejövetelek és céges rendezvények szervezésére. A kilátást a lovasiskola lovai teszik még élvezetesebbé, amely lovasoktatást kínál kezdőknek, a haladóknak pedig lovasoktatást, lovaglást a környező vidéken, illetve a lovak istállózási lehetőségét.

Rólunk

Naptár

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
1
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
1
1 2 3 4 5

Přihlášení k odběru zpráv

Dostávajte informácie z nášho webu prostredníctvom SMS a e-mailov

Cím

Neogótikus kastély - déli torony
Fő utca 1006/18
924 01  Galánta

Hogy jut el hozzánk?

Információs iroda

Matúšova zem

Elérhetőség

tel.: +421 907 489 106 
email: kancelaria@matusovazem.eu

 

Nyitvatartás

Kedd - Szombat: 9,00 - 16,00 óra
Vasárnap - Hétfő - zárva