Matúšova zem Matúšova zem
Matúšova zem
Regionális
idegenforgalmi szervezet
Matúšova zem
Mátyusföld
részletes keresés

Mikor meleg van...

VIZES TERÜLETEK ÉS TERMÁLFÜRDŐK

A királyfai víztározó, más néven Kaskády üdülőterülete a Vág folyón, Galánta városától mintegy 6 km-re található. A vízi sportok és a horgászat szerelmeseinek egyik fő vonzereje. A víztározót sétahajózásra is használják. Kiváló úti cél a görkorcsolyázók és a kerékpárosok számára is. 

 

GALANDIA Termálközpont - Az egész évben üzemelő termálfürdő központja a főépület, amelyben meghatározó szerepet játszik a négy acélmedencével rendelkező medencecsarnok. Egy relaxációs medence, egy gyermekmedence és egy vízicsúszda - mindezek együttesen nagyszerű szórakozást nyújtanak az oda látogatóknak. A kiterjedt szabadtéri terület a nyári hónapokban tart nyitva.

Jelenleg zárva!

 

A nyári hónapokban működő Vincov Les termálfürdő Nyugat-Szlovákia egyik legnépszerűbb és legkeresettebb szabadidős központja. Kellemes környezetben, Diószeg városához közel kellemes kikapcsolódást és szórakozást kínál minden korosztály számára.
A 7 hektáros területen jelenleg összesen 6 kültéri medence található, amelyek fűtött vagy közvetlenül 24 °C és 40 °C közötti hőmérsékletű termálvízzel vannak feltöltve, amely különösen a mozgásszervi problémákra van jótékony hatással.

 

A felsőszeli (Horné Saliby) termálfürdő a családi nyaralások és üdülések jól ismert helyszíne. Medencékben való pihenést és sportolási lehetőségeket kínálnak. A felsőszeli termálfürdő egész évben látogatható, és relaxációs, illetve rehabilitációs szolgáltatásokat is nyújt. 

 

AVA Thermalpark Deáki - az újonnan felújított komplexum 5 medencében kínál kikapcsolódást geotermikus vízzel, köztük 2 pihentető buborékos medencét masszázsfotelekkel, fúvókákkal, vízköpőkkel, 1 totál relax medencét masszázsülésekkel és fúvókákkal, 1 úszómedencét és 1 gyermekmedencét nagy vízivárral és számos attrakcióval, 2 vízicsúszdával és számos sportolási és szórakozási lehetőséggel gyerekeknek és felnőtteknek. Szállás közvetlenül az uszoda területén, faházakban, szállodában és kempingben. Az uszoda széles körű vendéglátást kínál a tanyasi finomságoktól a kicsiknek szánt édességekig.

 

A feketenyéki (Čierna Voda) Aquarea - sport- és pihenőhely Nagyfödémes (Veľké Úľany - Nové Osady) és Feketenyék között található. Találhatunk itt kavicsos strandokat, röplabdapályát, petang pályát, játszóteret, bisztrót gyorskajákkal és italokkal, kávézót frissítő italokkal, teraszokat és napernyős ülőhelyeket és még sok mást. Az üdülőhely lehetőséget biztosít horgászásra, búvárkodásra és sporttevékenységek űzésére.

Rólunk

Naptár

Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
1
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
1
1 2 3 4 5

Přihlášení k odběru zpráv

Dostávajte informácie z nášho webu prostredníctvom SMS a e-mailov

Cím

Neogótikus kastély - déli torony
Fő utca 1006/18
924 01  Galánta

Hogy jut el hozzánk?

Információs iroda

Matúšova zem

Elérhetőség

tel.: +421 907 489 106 
email: kancelaria@matusovazem.eu

 

Nyitvatartás

Kedd - Szombat: 9,00 - 16,00 óra
Vasárnap - Hétfő - zárva